Wenkbrauwen Eindhoven

Heb je zin om helemaal onder handen te worden genomen en je weer fris en mooi te laten voelen? Neem dan een kijkje bij het all-in-one beautysalon Beauty By Danaé in Eindhoven. Bij mij kun je terecht voor allerlei beautybehandelingen, bijvoorbeeld het bijwerken van je wenkbrauwen. Ik zorg ervoor dat je er weer op en top uit zult zien zodra je mijn salon verlaat!

Wenkbrauwen laten verven of bijwerken in Eindhoven

Bij Beauty By Danaé kun je terecht als je je wenkbrauwen wil laten bijwerken. Je kunt er zelf voor kiezen of je wenkbrauwen worden geharst of dat ze worden bewerkt met thread. Als je dikke wenkbrauwharen hebt past harsen misschien wel beter bij jou, aangezien ik op deze manier veel en snel haartjes kan verwijderen. Threading is daarbij fijner voor mensen met dunne wenkbrauwen en een gevoelige huid. De keuze ligt bij jou, maar vraag me gerust om advies! Ook kun je je wenkbrauwen bij ons laten verven. Als je je lichte wenkbrauwen meer op wil laten vallen kan ik ze in donkere tinten voor je verven. Zorg dat je geen make-up of andere producten op je wenkbrauwen hebt aangebracht voor je naar de afspraak komt. 

 

Wil je altijd mooie wenkbrauwen? Je kunt ook een permanente make-up behandeling nemen bij ons in Eindhoven. Zo kun je lange tijd genieten van mooie en natuurlijke wenkbrauwen zonder het gedoe met epileren en harsen. 

Wenkbrauwen en nog veel meer beauty

Beauty By Danaé biedt nog veel meer diensten aan. Door mijn opleiding en werkervaring als allround schoonheidsspecialiste is het voor mij mogelijk om allerlei beauty-gerelateerde werkzaamheden aan te bieden. Zo ben ik ook nagelstyliste in mijn salon in Eindhoven en kun je bij mij gelnagels en acrylnagels laten zetten. Daarbij bied ik een medische pedicure aan als je bijvoorbeeld last hebt van een gebroken nagel, likdoorns of een ingegroeide nagel. Voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, waxing en spray tans kun je allemaal terecht bij mij in Eindhoven

 

Als je je kennis wil verbreden op het gebied van beauty, kun je je inschrijven voor één van mijn cursussen! Op locatie bij mij in Eindhoven houd ik verschillende courses, waaronder een spray tan cursus, lash lift cursus en een cursus wimperextensions. Als je nog niet over de juiste materialen beschikt bied ik een starterspakket aan waar alles inzit wat je nodig zult hebben. Bovendien ontvang je een certificaat bij iedere gevolgde cursus. 

 

Benieuwd naar al mijn behandelingen en cursussen? Bekijk mijn website of neem telefonisch contact met me op. Ook kun je altijd bij de salon binnenlopen als je in de buurt van Eindhoven bent. Ik sta klaar voor al je brandende vragen!

Wenkbrauwen Eindhoven