Gezichtsbehandeling Eindhoven

Zoek je een schoonheidssalon in de buurt van Eindhoven? Zoek dan niet verder, want bij salon Beauty By Danaé kun je voor allerlei behandelingen terecht. Of je nu interesse hebt in een gezichtsbehandeling, medische pedicure of het bijwerken van je wenkbrauwen, in Eindhoven bij Beauty By Danaé kan het allemaal!

Gezichtsbehandeling in Eindhoven bij Beauty By Danaé

Met mijn facials krijg je een fijne, zachte en schone gezichtshuid. Ik clean de huid zodat alle viezigheid en dode huid wordt verwijderd. Mijn facials helpen om oneffenheden en acne aan te pakken en kunnen ook wallen onder de ogen verminderen. Ik bied verschillende facials aan, waaronder een glowing facial, clarity facial and calming facial. Bespreek met mij waar je huid aan toe is en dan kiezen we samen de gezichtsbehandeling die het best bij jou past. 

Gezichtsbehandelingen zijn niet alleen goed voor je huid, het is ook voor jou erg ontspannend: het is namelijk bewezen dat gezichtsbehandelingen stress verminderen. Zin om een middagje tot rust te komen? Met de gezichtsbehandelingen van Beauty By Danaé is dit zeker het geval!

Wat biedt Beauty By Danaé nog meer?

Bij onze schoonheidssalon in Eindhoven kun je voor al je beauty benodigdheden terecht. Ik ben opgeleid tot allround schoonheidsspecialiste en kan je dus met veel helpen! Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het zetten van wimperextensions of waxing van lichaamsdelen. Daarbij ben ik ook nagelstyliste en kan ik onder andere acryl- en gelnagels zetten. Ook kun je bij ons in Eindhoven terecht voor een permanente make-up behandeling, zodat je er altijd op je best uit kunt zien. Dit is slechts een klein deel van mijn volledige aanbod, als je benieuwd bent naar al mijn werkzaamheden kun je me gerust een berichtje sturen of loop een keer binnen bij mijn salon in Eindhoven!

Niet alleen kun je terecht bij mij voor schoonheidsbehandelingen, ik leer jou ook graag wat bij! Ik bied namelijk een rijk aantal cursussen aan zodat jij je kan ontwikkelen tot een geschikte schoonheidsspecialist. Zo leer ik je in de lash lift cursus hoe je wimpers lang, donker en natuurlijk krijgt. Bij de wimperextensions cursus kun je ervoor kiezen of ik je aanleer hoe je volume in wimpers creëert of hoe je one-by-one wimper extensions kan aanbrengen. Of schrijf je in voor mijn spray tan cursus, zodat je straks alles weet over het veilig aanbrengen van een kleurtje bij anderen. Bekijk de volledige lijst van de cursussen die ik aanbied en wie weet zie ik je binnenkort in mijn salon!

Gezichtsbehandeling Eindhoven