Permanente make up Eindhoven

Het klinkt bijna als een sprookje: iedere ochtend wakker worden met de perfecte make-up al op je gezicht. En toch kan het echt! Bij Beauty By Danaé, een schoonheidssalon in Eindhoven, kun je terecht voor een veilige permanente make-up behandeling. Ook voor andere schoonheidsbehandelingen zoals wimperextensions, nagels, gezichtsbehandelingen en wenkbrauwen kun je in Eindhoven bij mij terecht!

Voordelen permanente make-up in Eindhoven

Het laten aanbrengen van permanente make-up brengt veel voordelen met zich mee. Zo bespaar je natuurlijk veel tijd in de morgen doordat een urenlange opmaak routine niet langer nodig is. Daarnaast zal je make-up altijd goed zitten: je hoeft niet langer te worstelen met eyeliner die maar niet lijkt te lukken. Bovendien kan het je zelfverzekerder maken doordat je er altijd op en top uit zal zien!

Bij mijn schoonheidssalon in Eindhoven zorg ik ervoor dat de permanente make-up perfect zal passen bij jouw behoeften en hoofdvorm. Voordat de behandeling plaatsvindt zullen we eerst samen bespreken wat je wensen zijn en wat ik denk dat de mooiste look zal creëren. Heb je al eerder permanente make-up laten zetten en wil je dit graag laten verwijderen of verbeteren? Dat kan! Neem hiervoor contact op met mij en dan bespreken we de mogelijkheden.

Voorbereiding permanente make-up behandeling

Het aanbrengen van permanente make-up is een grote klus, maar het eindresultaat zal er prachtig uit komen te zien. Dit betekent wel dat je je goed moet voorbereiden op een behandeling. Ik zal kort bespreken waar je rekening mee moet houden voordat je Beauty by Danaé bezoekt. Allereerst kun je geen alcohol, cafeïne of bloedverdunnende medicatie in je systeem hebben tijdens een behandeling, dus zorg ervoor dat je hier 24 uur van tevoren helemaal vrij van bent. Als je kiest voor het zetten van eyeliner kun je geen wimperextensions hebben en vraag ik je ook om twee weken voor en na de behandeling géén waterproof make-up te dragen. 

Het is niet mogelijk om permanente make-up aan te brengen als je zwanger bent, lijdt aan een chronische huidziekte, immuunstoornis, diabetes, hemofilie of als je allergisch bent voor pigmentstof. Verder kan er geen permanente make-up worden aangebracht op geïrriteerde huid, verse littekens en op plekken waar plastische chirurgie of bestraling hebben plaatsgevonden. Als je korter dan drie maanden geleden tatoeages of permanente make-up hebt laten weglaseren raad ik je aan om langer te wachten voor je aan de behandeling begint. Ook als je laatste permanente make-up behandeling in de afgelopen zes weken heeft plaatsgevonden zal je nog even moeten wachten. 

Neem voor je afspraak alle regelingen goed door zodat wij niet voor onverwachte problemen komen te staan. Het klinkt misschien spannend door al deze regels die verbonden zijn aan permanente make-up, maar ik wil graag dat het beste resultaat behaald kan worden en dat dit op een veilige manier gebeurt. Bij Beauty By Danaé ben je in goede handen: ik verzeker je van een betrouwbare behandeling.

Permanente make up Eindhoven